Logg inn
Norsk English
 
 
Bilder
Kart

Kongeparken

Telefon:
(+47) 8152 2673
Adresse:
Kongsgata 20, NO-4330 Ålgård
Nettside:
Reiseplanlegger
Kongeparken er en fornøyelsespark ved Ålgård i Gjesdal kommune. Den ligger langs E39, ca 20 min. kjøring sør for Stavanger. Kongeparken er Rogalands største turistattraksjon og den største fornøyelsesparken på Vestlandet. Parken byr på over 60 attraksjoner og opplevelser for hele familien. Parken har fått flere internasjonale utmerkelser, blant annet på den gode service.

Kongeparken har over 60 attraksjoner og opplevelser i tillegg til spisesteder og andre ting du forventer å finne i en tema park. Parken har hatt et ekspansivt fornyelsesprogram og har de siste årene kommet med 1 til 3 nyheter hvert eneste år.

Kongeparken er en tema-park mest rettet mot familier slik at hele familien kan delta , spes barn mellom 3 og 12 år, men parken har også større attraksjoner for barn i alle aldre. Gjestene kan blant annet kjøre en 1 000 meter lang bob-bane, som er Norges lengste, lage sin egen sjokolade i Freias Magiske Sjokoladefabrikk, låne gratis 3d digitalkamera osv. Ellers er parken stappfull av attraksjoner for hele familien.

Kilde: wikipedia.org
Juridisk
Vilkår
Kai Morten Thorkildsen ENK © 2012-2020
Org.nr. NO 997 927 222