Logg inn
Norsk English
 
 
Bilder
Kart
>
<

Lofoten Explorer AS

Telefon:
(+47) 9715 2248
Adresse:
NO-8309 Kabelvåg
Nettside:
Reiseplanlegger
Lofoten Explorer AS er en ledende aktør av R.I.B opplevelser i øyriket Lofoten. Har du noen spørsmål, og ønsker å bli kontaktet?

Vår visjon er å levere naturbaserte opplevelser i verdensklasse gjennom hele året for fastboende og tilreisende gjester. Gjennom menneskelig kunnskap, erfaring og høy kvalitetet på utstyr har vi satt sikkerhet, service og innovasjon i høyeste fokus. Gjennom vår visjon ønsker vi å gi våre gjester den beste RIB opplevelsen i Lofoten.

Lofoten Explorer kjører faste avganger i sommersesongen, under festivaler og andre typer arrangement. Vi tilbyr temapakker og ekspedisjonsturer i samarbeid andre opplevelsesleverandører.

Vi ønsker at flere skal få ta del i våre opplevelsesrike turer langs Lofotens holmer og skjær hvor de på en helt ny måte skal få utforske og oppleve Lofotens fantastiske mangfold. Vi vil tilby bespisning, overnatting og utfører naturbaserte aktiviteter langs hele «Lofotveggen» i smarbeid med lokale og eksisterende leverandører.

Charterturer for bedriftsmarkedet skreddersys for enhver anledning. Kontakt oss når du planlegger ditt neste arrangement. Vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg for å oppnå dine forventninger. Lofoten Explorer vil at ditt at neste arrangement skal gi minner for livet enten det er arbeidskollegaer, familie eller vennegjengen.

Vår base er i Svolvær havn, men vi har hele Lofoten som operasjonsområde

Kilde: lofoten-explorer.no
Juridisk
Vilkår
Kai Morten Thorkildsen ENK © 2012-2020
Org.nr. NO 997 927 222