Logg inn
Norsk English
 
 
Bilder
Kart
>
<

Moss

Reiseplanlegger
Moss har et mangfoldig industri- og handelsmiljø, kunstgallerier, yrende kulturliv, flotte badestrender, variert fjord- og innlandsnatur med Jeløya, Mossemarka og Vansjø. Byen ligger sentralt ved Oslofjordens østside 40 minutter fra Oslo og har blant annet fergeforbindelse over fjorden til Horten og Vestfold, gode tog og bussforbindelser til alle nabobyer samt direkte flyforbindelser til byer i Norge og Europa via Moss Lufthavn, Rygge.

Vår region tilbyr rekreasjon og opplevelser, turer til lands og til vanns, kurs og konferanser, shopping, kunstutstillinger, festivaler, idrettsstevner, teater, konserter, og ikke minst glade mennesker! Moss er dessuten en av de få byene med en skikkelig badestrand midt i sentrum! Den er i tillegg nyrenovert med alle fasiliteter og fremstår som en virkelig perle.

En annen del av sentrum er Møllebyen - som ligger ved Mossefossen - var tyngdepunktet for byens første industrielle epoke, og bevarte denne status helt frem til omkring 1970. Idag fremstår Møllebyen som et unikt historisk bymiljø der nye virksomheter etableres i de gamle husene. Flere hyggelige kaféer, et topp moderne kinoanlegg, Moss By- og industrimuseum er blant tilbudene man finner her.
Juridisk
Vilkår
Kai Morten Thorkildsen ENK © 2012-2020
Org.nr. NO 997 927 222