Logg inn
Norsk English
 
 
Bilder
Kart
>
<

Sauda Skisenter

Telefon:
(+47) 5278 5656
Adresse:
NO-4201 Sauda
Nettside:
Reiseplanlegger
Sauda Skisenter er et norsk vintersportsted som ligger i Svandalen, i underkant av åtte kilometer fra Sauda sentrum og er et av de største skisentrene på Vestlandet.

Skisenteret har i dag fem skitrekk med en kapasitet på 5200 personer i timen. Lengste nedfart er seks kilometer, og høydeforskjellen nærmere 500 meter. Det er ulik vanskelighetsgrad på traséene - grønn, blå, rød og svart. Totalt kan alpinistene velge mellom elleve ulike nedfarter, men generelt sett er traseéne i Sauda Skisenter noe brattere enn det tilsvarende vanskelighetsgrader er i andre anlegg.

Det finnes barneskitrekk med aktiviteter, rail-park, oppkjørte turløyper til fjells, servicesenter med kafeteria, kveldskjøring med flombelyst nedfart på 900 meter, skiutleie, snøkanonanlegg, afterski, skiskole og skibåter. Sauda Skisenter har mange aktiviteter som starter fra og med januar måned. Her tilbyr skisenteret studentkvelder, kjerringsleppet, nattåpent til klokka tolv, Big Jump weekend, snøfestival og Sauda Backcountry Challenge.

Det finnes både ferieleiligheter og en campingplass i tilknytning til selve senteret.

Kilde: wikipedia.org
Juridisk
Vilkår
Kai Morten Thorkildsen ENK © 2012-2021
Org.nr. NO 997 927 222